Sunday, August 22, 2010

nOtHiNg ElSe I cAn SaY~

woott..woott..wooott..pon..pon..pon..(tu la bunyi2 dikala kebosanan)
huh....dunno wat to say but still mau taip...
hurmmm..juz nk ckp xtau la nape rase cm missing someone..
igtkn aku miss family aku tp bkn plak...nk kate miss kt bf aku..xde bf plak..
hurmmm....miss kt sape ek??alorh....xsuke tol bile pasaan nie dtg..bknnye
aku da elok2 ley lupekan die (org yg aku miss nie la) tetibe die akn mncul cm tu je
dlm idop aku..aku pon kekdg blurr gak tah pebende la die nk lg drpd aku...
bosan gak idop cm nie...kekdg t'pk gak otak jaat nie..
die nk gunekan aku lg ke??hurmmm..tp bile aku tgk muke die yg polos tu
aku t'detik kt dlm atie..xmgkin die nk gunekn aku...hurmmmm tah la
kekdg cnfius ngn pasaan sndri plus klh bile b'hadapan dpn die...
aku igtkn aku da kuat..tp bile b'dpn ngn die..aku jd lemah...
(nmpk sgt aku still syg die n nie la kelemahan aku) :(
hope sgt die pon cm tu gak..tp cm x je...tgk idop die lps aku pegi dari idop die much more
n da makin gemok da...huhuhu dulu aku yg jge die..die jge aku now aku ley tgk dari jauh je...
hurmmm..sedey kn?tp nk wat cm ne..slh aku jgk...n sume ckp mmg slh aku..
ermmm..bia la mybe de hkmh sume bnde nie jd.. :(
tp yg aku tau,,aku still sygkan die ndie da jd a part of my fmly :(
"org yg kite syg tu la akn sktkn kite blk" ayt tu la yg slaloo mama ckp..
n mmg btol pon ape yg mama ckp tu...
semoge kamoo berbahagie ye..n if de mslh xksh pon kalo nk cari aku..
aku cm dulu jgk xpnh brubah pon still syg ko..juz bia aku je la yg tau :(

2 comments:

jamEela.. said...

ko windu kat aku laar tuh!
hahahaahahahaha!
dont worry oke!
hohoho!
merry krismas!

hanis a.k.a dek-an said...

a'ah nek...windu sgt2 la kt nenek aku yg munchet lg layoot woott..woott nie :) hahaahaha
camat arie raye nek :D