Monday, February 21, 2011

MaLu TaPi MahU *_^

assalamuaalaikum..
teehheee....erk?pe kes??
eee..lame giler x hupdatekn??huhu xtau nk hupdate pe..
tibe2..tink!!!lupe pulokss...
hahahaha..hey guys wassup??
hurmmm entry kali nie aku xnk ckp bnyk
juz nk upload 2 video psl aku n kwn aku yg berkongsi minat yg same iaitu "menyanyi"
hurrmmm...aku mmg suke sgt nyanyi even aku tau suare aku mmg ke laut..
hehehe..lantak pi la org nk kutuk ke puji ke tu pendapat masing2 
pe yg aku wat nie adelah semate2 minat bkn tok fofular ye kwn2..
so kalau korg da tgk..korg bole je nk tgglkn komen but kalau bole komen yg membine la sbb aku x harapkan komen makian okeyh!!kalau rase2 nk kutuk or maki xpyh denga n xpyh bace..aku n korg x rugi pape pon :)
so enjoy k

video
*di persimpangan dilema - vince&nora

video
*anggapanmu - ziana zain (my fav song)

da dengakn??so how's???aku tau suare aku mmg xsdp..hahaha tp suare aida bestkn?kn?kn?
die nie mmg minat giler2 nyanyi weyh!!mybe sbb suare die sedap kot..
best karok ngn die nie..huhuhu sori la aku mmg main2 gile sbb time nyanyi nie aku mmg sgt mengantok
tu sbb mcm xready je kn..suare pon x sampai..hihihih 
malu sbb da sumbangkan lagu org
i'm so sorry k sbb aku bkn penyanyi yg pro
sekadar minat sahaja :)
selesai sudah
_dek-an_
*korg bole komen kalau nk..aku redha je :P

No comments: