Friday, March 18, 2011

LaDiEs iDoL

assalamualaikum..
teeeheee....amik kau sekali 3 entry aku post arie nie (spposed mlm td nk post x pasan delay pulokss)
ecelykn..ptt nye entry nie adalah entry yg 1st sbb ia berlaku dulu b4 yg lain..
entry kali ini adalah utk tarikh 25.2.2011 1 arie sblm king of slide (KOS)
hah..nie nk cite la nie..mlm sblm KOS aku tlh join 1 competition..ladies idol namenye
msk pon sje2 meriahkan majlis even aku tau aku xde bakat dlm bidang nie..hahahaha
tp atas sokongn yg mantopp giler le..dari "ladies de rock" aku pon msk la ladies idol nie
tp b'partner ngn si aida n alia pon kene pakse msk jgk sbb die beriye suoh aku mskkn?so aku pon nk die msk jgk...hahaha cian die kene nyanyi sorg2..aku n aida nyanyi lagu "baldu biru" yg si alia tu plak nyanyi lagu "hakikat cinta" dayang nurfaizah punye lagu..mase nie kn ade kejadian yg berlaku..aiya!!aku manyak gelam ini same kawan2 aku..mau x nye??ermmm nk tau x?kalau nk tau cube ckp cm nie : ce cite ce cite hahahahah
ok2 aku cite..cm nie "ladies de rock" yg lain da cnfrm akn dtg bg support kt aku mlm tu tp smpai tang iley die ckp mybe xdpt dtg sbb die keje..so aku diam je la coz xnk la plak sbb aku die kene mtk cuti lak kn?cian kt die..tp smbl tu aku wat jgk la ayt tacing kt die..lbh kurang cm nie bunyiknye "xpe la iley..aku xnk pkse ko..da ko keje nk wat cm ne kn?tp rase xbestt la plak ko xde..yela ko kn PA kitorang (aku n aida la)" gitu la bunyik nye.. yela pe brg nk perform PA xde ye dak??muahahaha..tp iley ngn siyesnye ckp xpe aku cube dtg..so aku mmg x mengharapkan yg die akn dtg mlm tu..so aku pon g rgstr ngn sedeynye sbb PA xde tp nsb baik yg lain ade..nk tau x aku hnye ade 1jam je nk siap sbb b4 tu kitorg t'pkse siapkan keje2 t'akhir utk arie esoknye KOS tu...mmg agk rushing jgk la time tu mane nk blk nk siap bagaikn..lps register aku pon dok la b'tafakur kjp sbb aku mmg cuak giler maklum la xpnh pon msk nyanyi2 cm nie..pertandingn lak tu plus xpakai kirik kt tv liriknye kene hafal..aku nie mmg ade probs sikit nk hafal2 lirik pastu lak nk b'dpn ngn crowd t penyakit parkinson aku akn dtg menjengah sambil sengeh2..adeehhhh..tgh dok2 tafakur tu kn..tibe2 aku nmpk ade sorg minah nie..siyes aku cm knl gaye jln die..SAH!!!iley!!happy gak la time tu die dtg at least naik skit semangat aku nk perform time tu...siap bg semangat lg kt aku..mmg up la semangat time tu kn...mase atas pentas plak..1stly aku nk mtk maaf sgt2 kt aida sbb aku xwat ikot pe yg kite rancang..siyes babe..aku malu giler..time tu muke aku kalau toreh mesti x kuar drh..hahaha aku xtau nape aku neves gile baBENG la time tu..sori sgt2 tau..pnt je ko hulur2 selendang biru tu tp aku wat dek je..msti ko hangin ngn aku kn??tp congrates kt ko jgk sbb mlm tu u do it very well..tempo x lari sgt cm biase ko wat..t'pleot sikit2 tu ok la x nmpk sgt..aku pon xde le perfect mane pon kn..xpe kite same2 blaja dari kesilapan k..ok now back to cite iley td..aku mmg t'bakau time lps dpt tau dorg mmg pakat xnk g tau aku yg iley mmg g sbnonye juz sje je nk nyakat aku..perrghhh time tu aku cm aiya..manyak kijam la lu olang termasuk ngn aida yg xde pasaan tu skali..adeehhh aida2..sampai atie ko ek..rase nk ketok2 je bdk nie tau..xpe la at least iley nk jgk dtg tgk aku perform kn yg xthn tu siap bwk kwn2 die lg..hahahaha cm artis plak i rase time tu tau..hahahaha *wekkkkk :P
tp kan...bile pk2 blk sbb bnde nie la ade sikit keje tok KOS xsmpat siap..cian kwn2 aku sbb bnde dorg xdpt nk siapkn pastu kene mara ngn PM..sori ye korg..tp jgn la risau aku da g mtk maaf kt sir rafi n nsb baik sir x mara pon...die phm n siap tnye lg cm ne perfomnce mlm tu n tnye menang ke x..hahaah lawak la sir rafi nie :) pape pon...thx kt korg "ladies de rock" bnyk support aku dari belakang n sudi kwn dgn aku..hahahaha yg penting korg tahan ngn kutukan aku..perrghhh mmg rock la korg...mauahahaha tu sbb aku sayang korg tau 
eh..eh...tibe2 kn aku terase cm panjang gile entry nie..hahahah sah da merepk la tu..k la aku nk tunjuk kt korg video aku,aida n alia mase mlm ladies idol tu..harap korg enjoy tgk persembahan kami yg x pro nie..nyanyi pon hanya sekadar minat sahaja :)

video
*time nie alia punye turn..da la org 1st yg perform...mmg nmpk sgt la die punye neves tu :)

*ok sori xde video aku n aida nyanyi sbb size die terlalu beso n aku xtau cm ne nk compress kasi kecik..upload dari mlm td smpai skg x sudah2..t da compress aku post k.. :) teehee so review psl perfomance aku : mase part aku n aida nyanyi plak..mmg terserlahlah kemaluanku opsss eh slh ku yg kemaluan err...cm ne nk explain ek?yg pasti mmg aku tersgt la malu smpai adoiiii mmg kesian aida time nie dok hulur2 kain yg x bersambut oleh aku sbb tah la..dunno..hahahaha mengong kn :) pape pon kalau xde kwn2 aku yg support aku mmg xkn smpai ke thp ini

sambil2 tu..moh la layan pic kt bwh nie skali ye :) tok tatapan je

*bersiap klhkan die plak yg nk perform..teehee :P

*cayunk si cermin nie :)

*yg tgh tu bajet cm artis je kn..pikir hoTT la tu :P weeee

*cuak giler muke aku time nie..air da abes ku telan ahakzz

*eh2..artis la..nk signnnnnnnnnnnn :P


*cik alia safina tgh bersedie nk peform..mmg neves gile suare die time nie..bergetar smcm je.. (tp bestkn name die nie)

*i really adore with her!!bcoz she can play guitar!!

*barisan peserta :)

*PA aku n alia :)

*semak tol mamat nie..nsb baik ko wat muke comel.kalau x cacat je gmba kitorg

*damn sh*t!!muke time nie mmg pnt giler :(

*ladies de rock in da houze!! :D yeahh keep rockin' bebeyh!


*mmg feveret lps pape event msti g mkn pastu :)

*mkck hoTT nie bdn je kecik tp selere besau jgk le..muahahahaha dasat2 :)
selesai..panjang jele plak tu..huhuhu
_dek-an_

No comments: