Sunday, November 27, 2011

dugaan

assalamualaikum
"dugaan datang dan pergi tapi senyuman dan kebahagiaan lah yang ku cari-cari selama ini"
..oit2 korg..hello..
pepagi bute nie aku nk kongsi quote aku sendiri..ekoran aku di timpa musibah smlm..weee ^_*
tp syukur alhamdulillah aku dpt blk ke rumah dgn selamat..tu pon da cukup at least mama xde la risau sgt..
nk say thx to bro(2 org india yg tlg tolak kete aku kt tepi highway),mak(mkck sdre) n fmly die yg dtg tmnkn sekejap n kasi ayam kepci 2 ketul..dorg blk pon sbb husband mak aku nk blk kl blk mlm tu so t die pnt plak..n billion thx to uncle borhan sbb die tolong tarik kete smpai bengkel n carikn sparepart dgn pantas n de last one is zillion thx to my tortoise sbb ko da berjaye mengKOPAKkn poket mama aku nk ganti distributor tu..kire senang cite thx to all yg membantu n special thx to ALLAH sbb da permudahkan urusan aku smlm sbb kalau ikot logik jln pd-pedas xpnh jam tibe2 plak jam n time tu jgk la kete nk stop in de middle line tukn..ce bayangkan kalau time tu jln ok n suddenly enjin kete tibe2 stop ape yg smpat ku buat??silap2 mau kene langgar meyh..syukur alhamdulillah sume da settle :)
tu je tok hari nie..xsaba nk tggu esok nk update mak mok nye wedding
psstt : to mak mok "SELAMAT PENGANTIN BARU" moge kekal hingga akhirnya ^_^V
sekian
_dek-an_


*nota kaki :
-nie blog aku
-aku meluahkan ape yg ku rase
-kalau x suke jgn bace
-aku seorang yg tidak sempurna,jgn jd kn diri ini jd lg x sempurna
-sempurnakanlah hari mu
-chekiedaut :)
-peace (*_-)v